Voorbereidingen Vredesweek 2019 van start!
    online versie  
   
 
Pax Nieuwsbrief
PAX Facebook
     
Thema Vredesweek 2019
 

Aan het begin van het jaar zien wij bij PAX alweer uit naar een geweldige Vredesweek van 21 t/m 29 september! Dit jaar heeft PAX, in overleg met de Ambassades van Vrede, gekozen voor het thema 'Vrede Verbindt Over Grenzen'. Lees hier verder, en voor verdieping van het thema kun je deze uitgebreide versie lezen.

Foto: Ahmad Kellia

 
     
Inspiratiedagen in aantocht!
 

Doe je mee aan de Vredesweek 2019? Kom dan naar de Inspiratiedagen! Hier krijg je ideeën wat je met het thema kunt doen, en ontmoet je allerlei interessante mensen. Dit jaar vinden de Inspiratiedagen plaats op 9 maart in Amersfoort, op 23 maart in Nijmegen, en op 13 april in Rotterdam. Klik hier voor het programma en meld je alvast aan via vredesweek@paxforpeace.nl.

 
     
Ambassadecafé 5 februari
 

Er zijn nog tien plekken beschikbaar voor het Ambassadecafé op dinsdagavond 5 februari in Utrecht. Naast een Open Podium, waar je je ideeën voor komend jaar met elkaar kunt delen, zullen we onder leiding van kunstenaar Jakob de Jonge aan de slag gaan met het thema van de Vredesweek 2019. Om praktische redenen is er voor deze workshop beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden via vredesweek@paxforpeace.nl.

 
     
Theatervoorstelling George & Eran
 

‘Een indruk-makende voorstelling, met knap spel. We zijn na de voorstelling en het nagesprek positief gestemd naar huis gegaan’. Op 9 januari woonden zo’n twaalf leden van Ambassades van Vrede in Rotterdam de voorstelling ‘George en Eran worden racisten’ bij, en spraken na afloop met de makers. Meer weten wat jij hiermee kunt? Lees dan hier een verslag van deze avond met meer informatie over de samenwerking.

 
Lees ook de blogs van PAX: Algemeen directeur Jan Gruiters en medewerkers van PAX.
Steun het werk van Pax
 
Pax
www.paxvoorvrede.nl www.vredesweek.nl
Manifeest Facebook
je voorkeuren
 
afmelden
CBF

verzonden met:  Eagerly Newsletters ©