Een terugblik op de Terugkomdag en meer!
    online versie  
   
 
Pax Nieuwsbrief
PAX Facebook
     
Een terugblik op de Terugkomdag
 

Wat was jouw hoogtepunt van de Vredesweek? Over deze vraag en andere, spraken de Ambassades van Vrede op de jaarlijkse Terugkomdag voor Ambassades van Vrede op donderdag 22 november. Er werd terug geblikt op de afgelopen Vredesweek en vooruit gekeken naar 2019. Voor een uitgebreid verslag klik hier.

 
     
Samenwerking theaterduo George en Eran
 

Theaterduo George en Eran toeren van januari t/m april 2019 door Nederland met hun tournee “George en Eran worden racisten”. Samen met de Ambassades van Vrede willen zij graag zoeken naar duurzame verandering op de plekken waar de voorstelling speelt. Daarom zijn jullie op 9 januari welkom bij hun eerste voorstelling in Rotterdam om na afloop verder na te denken over deze samenwerking.

Wil je graag meer informatie of wil je (gratis) mee 9 januari? Klik dan hier.

 
     
Vijf vragen aan burgemeester Hetty Hafkamp
 

Hetty Hafkamp is als burgemeester van de gemeente Bergen al jaren betrokken bij 'Burgemeesters voor Vrede'. Aan de hand van vijf vragen komen we meer te weten over waarom ze 'Burgemeester voor Vrede' is geworden, hoe ze hier invulling aan geeft en geeft ze tips weg over hoe jullie als Ambassade van Vrede het beste jullie burgemeester kunnen benaderen.

Foto: Bertil van Beek/RM

 
     
Uitnodiging: Yemen: Breaking the Silence
 

Er is een humanitaire catastrofe gaande in Jemen. Om aandacht te vragen voor deze humanitaire ramp organiseert Ambassade van Vrede Su-Shi Intrafaith Dialogue in samenwerking met Pakhuis de Zwijger een bijeenkomst op 17 december om 20:00 uur in Amsterdam. Tijdens deze avond wordt onder andere ingegaan op de achtergrond, waarom het stil blijft en wat we vanuit Nederland kunnen doen. Voor meer informatie of het reserveren van een (gratis) kaartje klik hier.

 

 
     
Overzicht met handige data in 2019
 

We zijn alweer aanbeland in de laatste maand van 2018. Benieuwd wanneer in 2019 de Inspiratiedagen, Ambassadecafés en Vredesweek zullen plaatsvinden? Bekijk hier het overzicht met handige data.

 
     
Tegeltje nog niet gehad? Vraag hem op!

Om jullie te bedanken voor jullie harde werk tijdens de Vredesweek hebben we tijdens de Terugkomdag alle Ambassades van Vrede een speciaal tegeltje overhandigd. Was jullie Ambassade niet aanwezig bij de Terugkomdag of heb je het tegeltje toch niet gekregen? Stuur dan een mail naar: grant@paxforpeace.nl

 

Lees ook de blogs van PAX: Algemeen directeur Jan Gruiters en medewerkers van PAX.
Steun het werk van Pax
 
Pax
www.paxvoorvrede.nl www.vredesweek.nl
Manifeest Facebook
je voorkeuren
 
afmelden
CBF

verzonden met:  Eagerly Newsletters ©