Stuur deze actie door!


Vul de gegevens in van de ontvanger...


Vul hier je eigen gegevens in...

bekijk hier de e-mail die je gaat versturen.

actie verzonden naar .

JA! IK DOE MEE!
JA! IK DOE MEE!

Steun het werk van PAX en ontvang als geschenk ‘building bridges’

TV persoonlijkheid en kunstenaar Eddy Zoëy maakte voor PAX het kunstwerk ‘Building Bridges’. Het idee achter het kunstwerk is dat vrede niet kan ontstaan zonder hechte samenwerking.

Building Bridges

Kinderen, volwassenen, vrouwen, mannen, jong en oud, iedereen heeft recht op vrede en veiligheid. Daaraan werken kan alleen met jouw steun. Tijdelijk ontvang je bij een donatie van minimaal 250 euro een reproductie van het kunstwerk ‘building bridges’ door TV persoonlijkheid en kunstenaar Eddy Zoëy.

Het zijn hoogwaardige kunstdrukken van 51×51 cm op stevig papier.

Er zijn maximaal 25 reproducties beschikbaar. Op = op!

Deze actie loopt tot uiterlijk oktober. Eind oktober heb je de reproductie in huis.

Meer weten

Eddy Zoëy

TV persoonlijkheid en kunstenaar Eddy Zoëy maakte voor PAX het kunstwerk ‘Building Bridges’. Het idee achter het kunstwerk is dat vrede niet kan ontstaan zonder hechte samenwerking. Eddy Zoëy: “Door begrip voor elkaar te tonen, positief nieuwsgierig te zijn naar elkaars verschillen en deze te bespreken, creëer je gezamenlijke verbinding. “Building Bridges” gaat daarover; verbinding maken door samen te werken. Elkaar aanhalen in plaats van afstoten. Ga het gesprek aan, ga de communicatie niet uit de weg. Praat. Roep. Schreeuw het uit voor mijn part, maar blijf communiceren. Reach out and touch.”

 

Vrede moeten we koesteren

Eddy Zoëy: “Als kind beschouwde ik vrede als vanzelfsprekend. Nu, ouder, besef je dat dat niet zo is. Bijvoorbeeld in de jaren ’80 tijdens de strijd om de Falklandeilanden. Ik kon me niet voorstellen dat Engeland en Argentinië in oorlog waren, want oorlog was voor moeilijke landen, heel ver weg. Ook het conflict tussen Servië en Kroatië heeft grote indruk op me gemaakt; het waren vakantielanden, je had er vriendjes van vroeger wonen. Hoe kon zoiets nou dáár gebeuren? Wie was daar verantwoordelijk voor? Waarom werd er niet gewoon gepraat? Elk conflict, ook zonder directe verbinding, ik kan er niet bij dat de oplossing gezocht wordt in gebruik van wapens.”

“Ik heb nu zelf jonge kinderen (9 en 11), en probeer uit te leggen hoe belangrijk vrede is. Dat openheid en omgangsvormen met anderen de oorzaak kunnen zijn van conflict óf juist kunnen leiden tot vrede. Zonder hen bang te maken leg ik uit dat vrede niet vanzelfsprekend is. Vrede moeten we altijd koesteren.”

Wat doet PAX met jouw donatie?

PAX werkt aan vrede in veertien gebieden met conflict, van het Midden-Oosten tot de Balkan, in Afrika en Colombia. In Nederland zetten wij vrede en veiligheid op de maatschappelijke agenda.

Het geld van donaties heeft voor PAX een belangrijke meerwaarde: het is ‘vrij geld’, we kunnen zelf beslissen aan welke projecten we dit besteden. Bijvoorbeeld aan actuele kwesties of projecten die te ‘moeilijk’ zijn om fondsen voor te werven maar die wel belangrijk zijn.

Doneer ook

Doneer minimaal 250 euro en ontvang als geschenk een reproductie van het kunstwerk “Building Bridges” van Eddy Zoëy.

Doneer
Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
sluiten

Heel erg bedankt voor je steun!

Bekijk alles