Stuur deze actie door!


Vul de gegevens in van de ontvanger...


Vul hier je eigen gegevens in...

bekijk hier de e-mail die je gaat versturen.

actie verzonden naar .

JA! IK DOE MEE!
JA! IK DOE MEE!

Wat is jouw droom voor Syrië?

Steun Ahmad om zijn droom te verwezenlijken. Net als in Ghouta en Afrin blijven de bommen ook in Saraqeb vallen. Ondanks het constante gevaar blijft Ahmad rondtrekken met zijn poppentheater.

Want zo lang hij door kan gaan, wil Ahmad de kinderen in Saraqeb ook de mooie kanten van het leven laten zien. Hij droomt van een vreedzame toekomst voor deze kinderen. Om deze droom te blijven houden is elk bericht van steun erg waardevol voor Ahmed en de kinderen in Saraqeb. Vertel hen wat jouw droom is voor Syrië!

Maak kennis met Ahmad

Theater en Ahmad gaan hand in hand met elkaar. Voordat de Syrische revolutie in 2011 begon had hij een theatergroep voor volwassen in Saraqeb. De daaropvolgende oorlog heeft Ahmad doen bewegen om kinderen ook de mooie kanten van het leven te laten zien. Samen met zijn goede vriend Walid zette hij een poppentheater op. En ondanks dat de bombardementen en het geweld toenemen, wil hij niet vertrekken uit Saraqeb maar zo veel mogelijk poppenvoorstellingen geven.

Bekijk hoe Ahmad dapper zijn droom blijft nastreven:

 

Wat is jouw droom voor Syrië? Laat Ahmad en de kinderen in Saraqeb weten wat jouw droom is! Ondanks de vreselijke oorlog, waar een groot deel van de wereld van wegkijkt, zijn er nog steeds spaarzame momentjes van hoop. Kinderen in Saraqeb vergeten even de wereld om hun heen als ze naar de poppenshow van Ahmad kijken. Deze kinderen zijn de toekomst voor Syrië, daarom is het belangrijk dat zij ook de mooie kanten van het leven kunnen zien. Geef hen niet het gevoel vergeten te zijn en laat horen wat jouw dromen zijn voor Syrië.

Stuur Ahmad jouw droom voor Syrië

Laat hier je droom achter en we zullen je bericht delen met Ahmad.

Verstuur
Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
sluiten

Bedankt voor je deelname

Bedankt voor het versturen van je droom! We houden je op de hoogte wanneer we een reactie van Ahmed krijgen.