Stuur deze actie door!


Vul de gegevens in van de ontvanger...


Vul hier je eigen gegevens in...

bekijk hier de e-mail die je gaat versturen.

actie verzonden naar .

JA! IK DONEER
JA! IK DONEER

Help de vergeten vluchtelingen in Syrië

Vluchtelingen

De bijna 500.000 Palestijnse vluchtelingen die sinds de stichting van de staat Israël in Syrië wonen, zijn weer op de vlucht gejaagd. De organisatie Aidoun organiseert activiteiten voor Palestijnse tieners die naar het vluchtelingenkamp Sayyida Zeinab zijn gevlucht. Help je mee?

Met jouw donatie:

  • betaalt Aidoun de huur van het activiteitencentrum;
  • koopt Aidoun fotocamera’s, sportartikelen en boeken.

Meer weten?

Activiteitencentrum
Het centrum is een ontmoetingsplaats voor de bewoners van het kamp. De activisten van Aidoun werken vooral met jongeren en het bijzondere is dat ook veel meisjes meedoen. Er zijn EHBO- cursussen, sportevenementen, filmavonden, en een bibliotheek. Het activiteitencentrum is in mei 2015 geopend. PAX werkt al vóór het begin van de Arabische revolutie samen met de Palestijnse organisatie Aidoun.

Sayyida Zeinab
Sayyida Zeinab is een voorstad van Damascus. De stad is een beroemde sjiitische pelgrimageplaats omdat Zeinab, de dochter van de profeet Mohammed er begraven is. De Palestijnen in Syrië wonen daar al sinds de vorming van de staat Israël. Hoewel ze al generaties lang in Syrië wonen, worden ze nog altijd als vluchtelingen beschouwd.

 

Steun het activiteitencentrum

Help vergeten vluchtelingen in Syrië!

Sayyida Zeinab is een van de laatste veilige plaatsen voor Palestijnse vluchtelingen. Vredesactivisten hebben onlangs een activiteitencentrum opgericht voor jongeren uit het kamp. Jouw hulp is nodig om het centrum financieel mogelijk te maken. Doneer nu!

 

Doneer
Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
sluiten

Bedankt voor je steun

Hartelijk dank voor jouw steun aan het Sayyida Zeinab activiteitencentrum in Syrië. Je ontvangt ook een mailbevestiging met meer informatie.