Stuur deze actie door!


Vul de gegevens in van de ontvanger...


Vul hier je eigen gegevens in...

bekijk hier de e-mail die je gaat versturen.

actie verzonden naar .

PAX Academy – Workshopdag

Zit jij boordevol ideeën om de wereld om je heen te verbeteren? En wil je je inzetten voor je idealen en daarvoor een actie of campagne opzetten? PAX helpt je op weg! Meld je aan voor de PAX Academy op zaterdag 21 november 2020 en zet de volgende stap voor jouw initiatief!

Wie ben jij?

Je bent tussen de 18 en 30 jaar oud. Je bent betrokken bij de wereld om je heen en zit je vol ideeën om deze te verbeteren. Je wilt iets betekenen voor je stad, wijk of straat. Je weet wat je wilt en komt graag in actie om je idealen te verwezenlijken. Je staat te popelen om aan de slag te gaan, maar je weet niet helemaal waar je moet beginnen. Je kunt je ook als groepje aanmelden, echter zijn de fysieke plekken van de Workshopdag beperkt in verband met corona restricties. Een afgevaardigde kan live deelnemen, de andere groepsleden kunnen het evenement online volgen.

PAX helpt je op weg!

Op de PAX Academy Workshopdag krijg je handvatten aangereikt om je eigen actie of campagne op te zetten en krijg je inspiratie voor het uitvoeren van je initiatief. PAX heeft als vredesbeweging jarenlange ervaring met het opbouwen van bewegingen, het werken met activisten, en het opzetten van campagnes. Deze kennis delen we graag met jou, zodat jij ook weet hoe je aan de slag kunt voor een betere wereld!

Op 21 november leer je alle ins en outs van bewegingsopbouw en activisme. Je maakt op locatie kennis met PAX-directeur Anna Timmerman en Skypet live met activisten vanuit conflictgebieden. Je krijgt een workshop Activisme en doet inspiratie op tijdens de sessies met experts in politieke campagnevoering. Aan het einde van de dag ben je klaar om met je initiatief aan de slag te gaan! Van PAX krijg je een certificaat van deelname, wat mooi staat op je cv en natuurlijk blijven we je volgen en houden je op de hoogte van follow-up activiteiten.

Doe je mee?
Je hebt geen specifieke ervaring nodig om mee te doen met de PAX Academy en er zijn geen kosten aan verbonden. We willen wel graag alles horen over jouw ideeën! Bij je aanmelding ontvangen we dan ook graag een korte beschrijving van wie je bent, wat je motivatie is om mee te doen en een beschrijving van je idee.

Tot op 21 november in Utrecht!

Heb je vragen over de PAX Academy Workshopdag? Stuur dan een mailtje naar info@paxforpeace.nl.

Meld je aan!

Meld je hier aan voor de PAX Academy Workshopdag. We ontvangen graag uiterlijk 4 november een korte beschrijving van wie je bent en wat je motivatie is om mee te doen. En natuurlijk een beschrijving van je idee! We hebben plaats voor 10 deelnemers. Op basis van motivatie en idee worden de deelnemers geselecteerd. Je krijgt uiterlijk 6 november een mailtje of je geselecteerd bent.

De PAX Academy Workshopdag vindt plaats bij PAX op kantoor in Utrecht, onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom corona. We houden de mogelijkheid open dat het een full-online bijeenkomst wordt.

Verstuur
Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
sluiten

Bedankt voor je deelname