Stuur deze actie door!


Vul de gegevens in van de ontvanger...


Vul hier je eigen gegevens in...

bekijk hier de e-mail die je gaat versturen.

actie verzonden naar .

JA! IK DOE MEE!
JA! IK DOE MEE!

Stuur minister Blok een mail

Afgelopen week was de bloedigste week sinds het opvoeren van de Syrische en Russische bombardementen op burgers in de Syrische provincie Idlib. Roep minister Blok op om hier wat aan te doen! Wij laten van ons horen, nu is het aan minister Blok om actie te ondernemen. Deze bombardementen moeten stoppen, #StopBombingIdlib!

Rusland, lid van de VN Veiligheidsraad die de internationale vrede en veiligheid moet bewaken, is direct betrokken bij deze aanvallen op burgerdoelen als ziekenhuizen, markten en scholen. Russische vliegtuigen vallen dorpen en steden in Idlib aan. Het zijn Russische wapens die worden losgelaten op de burgers in Idlib. Dat minister Blok zich heeft uitgesproken tegen dit geweld is de eerste stap. Maar er is meer nodig!

Stuur minister Blok daarom nu een mail en roep hem op om:

  • de Russische ambassadeur onmiddellijk op het matje te roepen om opheldering te vragen over de betrokkenheid van het land bij misdaden tegen de menselijkheid in Idlib.
  • te coördineren met Europese collega’s en af te spreken welke maatregelen worden genomen als Rusland de aanvallen op burgerdoelen niet staakt.

Een ding weten we zeker. Zolang de internationale gemeenschap weg kijkt en stil blijft kunnen de daders, de Russische en Syrische luchtmachten hun gang gaan.

 

** De mailactie naar Blok is voorbij maar je kunt nog steeds van je laten horen:**

Doe mee aan de #StopBombingIdlib campagne. Download hier de #StopBombingIdlib afbeelding en deel je foto op social media!