ik doe mee
ik doe mee

Walk of Peace

In een tijd van snoeiharde standpunten over vluchtelingen in ons eigen land en genadeloze oorlogen in het buitenland lopen wij samen. Christenen, Syriërs, Duitsers, moslims, vluchtelingen en al die anderen die anders zijn, en met wie we zoveel gemeen hebben lopen mee.
We ontmoeten elkaar onderweg in kerken, moskeeën, scholen en op pleinen. En we vinden elkaar in oude en nieuwe rituelen die deze plekken en ons met elkaar verbinden. Hiermee laten we zien dat vrede inspireert. Vrede verbindt.

De Walk of Peace vindt plaats op zondag 18 september in Enschede. Laat hier je emailadres achter en we laten je weten wanneer de inschrijving start!

Walk of Peace

De Walk of Peace zal plaatsvinden op 18 september in Enschede. Aanvang tussen 13:00 en 15:00.
Er wordt een bijdrage gevraagd van 7,50 euro per persoon. Dit is inclusief lunch, toepasselijke hapjes en alle activiteiten tijdens de wandeling.

Activiteiten die je onder andere kunt verwachten tijdens de Walk of Peace: bezoeken aan verschillende Enschedese gebedshuizen, muzikale optredens en een culturele markt. Tijdens de wandeling zal de verbinding worden gelegd tussen de verschillende activiteiten waardoor mooie en onverwachte ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Hiermee laten we zien dat vrede verbindt.

 

Partners

 

De Walk of Peace wordt georganiseerd door PAX en de Raad van Kerken, in samenwerking met Enschede voor Vrede. De Walk of Peace is onderdeel van de Vredesweek.

 

 

Laat hier je gegevens achter

Vul hiernaast je gegevens in. Dan laten we je weten wanneer de inschrijving voor de Walk of Peace 2016 start.

Verstuur
Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
sluiten

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding. We houden je op de hoogte.