Stuur deze actie door!


Vul de gegevens in van de ontvanger...


Vul hier je eigen gegevens in...

bekijk hier de e-mail die je gaat versturen.

actie verzonden naar .

IK DEEL MIJN WENS
IK DEEL MIJN WENS

Heb jij ook een wens of boodschap voor Abdelilah?

Abdelilah durfde voor de PAX campagne ‘Achter ieder gezicht zit een verhaal’ kwetsbaar te zijn en riep daarmee opvallend veel hartverwarmende reacties op. Via social media, maar ook gewoon op straat. Ben je benieuwd naar zijn verhaal, of wil je ook een wens voor hem achterlaten? Lees dan verder!

Achter ieder gezicht zit een verhaal

Met zijn foto levensgroot afgedrukt op ruim 300 billboards nodigde Abdelilah reizigers uit om voorbij dat ene gezicht te kijken. En in de campagnefilm keken hij en zijn tegenspelers elkaar letterlijk in de ogen. Abdelilah was zó zichtbaar voor het Nederlandse publiek, dat ook op straat veel mensen naar hem toe kwamen die hem beter wilden leren kennen.

Het doel van deze PAX campagne waarmee we een oproep deden tégen polarisatie, en vóór het over je eigen grenzen durven kijken, is daarom ook meer dan geslaagd. We zijn er ontzettend trots op en kijken dan ook samen met Abdelilah graag terug op alle reacties.


Abdelilah is spreker bij Verhaal van een vluchteling, waar hij al tientallen keren zijn verhaal voor de klas heeft verteld. Wil je meer weten over het project? Klikhier. Verhaal van een vluchteling is een samenwerking tussen PAX en Critical Mass, en wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij.

Mijn wens of boodschap voor Abdelilah

Kies of schrijf hier jouw persoonlijke boodschap voor Abdelilah. Wij zorgen ervoor dat je bericht bij hem terecht komt.

De tekst is te lang,
plaats minder tekst of
selecteer een kleiner font-size
Of kies een boodschap
Versturen
Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
sluiten

Bedankt voor je deelname

Wat fijn dat je een wens of boodschap voor Abdelilah achter wilde laten! Wij zorgen ervoor dat je bericht bij hem terecht komt.

Wil je graag op de hoogte blijven van deze en andere PAX acties? Meld je dan hier aan voor de PAX nieuwsbrief, of volg ons via social media.

Bekijk alles